SVERIGE! Fri frakt på alla beställningar över 1000 kr.

En uppdatering från en av våra mammor

Kommer ni ihåg @idaemmawiktoria som vi pratade med innan jul och som hade gått över tiden med 10 dagar? Vi har följt upp vad som hänt sedan sist.  

Hur har det gått? Är du nöjd med upplevelsen?

Allt har gått jättebra! Förlossningen gick otroligt fort så jag hann inte med någon smärtlindring, vilket i sig var ganska häftigt då jag verkligen kände mig närvarande i hela upplevelsen! Jag är jättenöjd med min förlossning och skulle inte vilja ändra någonting!

Hur fungerar det med matningen?

Matningen fungerar så bra! Lilla Silas är verkligen en kille med stort sug-behov så han fattade snabbt hur man gjorde med flaskan!

Du nämnde att du hade skuldkänslor efter Henry att du inte ammade, upplever du samma denna gång?

Nej inte alls! Jag vet bättre denna gång och tar inte åt mig av vad folk säger! Amningshetsen jag stötte på när jag valde att inte amma Henry var så mycket större än den har varit den här gången! Jag älskar upplägget vi kör nu och det är så skönt att kunna dela upp matningen med min sambo, vilket gör honom mer involverad också!

Om inte, vad tror du skiljer sig denna gången från förra?

Jag känner mig så mycket säkrare med mitt beslut denna gången och vet hur jag ska bemöta folk som har frågor eller som försöker skuldbelägga mig. Jag har mer erfarenhet och vet vad som funkar bäst för oss och för min kropp.

Vad är ditt tips till andra föräldrar och mammor där ute?

Mitt bästa tips är att, oavsett vad folk säger och hur osäker du känner dig, så är det du som vet bäst. Du är förälder till ditt barn och ingen annan kan någonsin säga hur du ska ta hand om det. Lyssna på din magkänsla!

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända